Kripto para dünyasındaki yeni lansmanlardan biri Seesaw Protokol olarak öne çıkıyor (SSW). Bu kripto para birimi, farklı ekosistemler arasında bir bağlayıcı görevi görecek şekilde tasarlanmış. Sonuç olarak Seesaw Protokolü ile elinde token tutan herkes farklı sistemler arasında değer gönderip kolayca alabilir.
Polygon ve MATIC, Smart Chain of Ethereum ve Binance veya BNB arasındaki işlemleri kolaylaştırıyor. Sonuç olarak, bu kripto para birimi, ETH gibi kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterecek şekilde tasarlanmış. Seesaw Protokolü, tasarımı gereği daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemlere olanak tanıyor. Seesaw Protokolü, Bitcoin’den farklı olarak Metaverse’in özellikle eğitim dünyasında yaratacağı geleceğe odaklanıyor. Sanal dünyada öğrenmeyi sürükleyici ve eğlenceli bulan kişileri çekecek bir Metaverse yaratmaya kendini adamış diyebiliriz.

DeFi, Merkezi olmayan finansın kısaltmasıdır. Kripto para birimleri tarafından kullanılan güvenli defterler sayesinde ortaya çıkan bir finansal teknolojidir. Bankalar gibi finans kuruluşlarının denetimi de kaldırılıyor. DeFi’nin başlıca ilgi çekici yönleri ise şöyle:
● Herkes güvenli bir dijital cüzdan aracılığıyla kripto para birimlerine erişebilir.
● Para otoritelerinin onayına gerek yoktur.
● Bankaların ve diğer finans kuruluşlarının hizmetleri için talep ettiği ücretleri ortadan kaldırır.
● Para saniyeler veya dakikalar içinde aktarılır.
Seesaw Protokolü, DeFi protokolleri ve ürünleri olarak çok zincirli bir ekosistem olarak oluşturulmuştur. Token, Binance Smart Chain, Ethereum ve Polygon aracılığıyla dağıtılmaktadır. Kullanıcılar Seesaw Finans aracılığıyla kapsamlı hizmetler bulabilir. Kullanıcılara, popüler blok zincirlerinde ve P2P değişim hizmetlerinde kripto varlıklarını yönetmenin bir yolunu sunmaktadır.
Aynı zamanda çok zincirli takas işlevselliğini de içerir. Seesaw Protokolü birkaç zincir arasında kolayca değiştirilebilir. Herhangi bir komisyon alınmaz, bu da kullanıcılar için oldukça büyük bir avantajdır. Aynı zamanda kilitli bir likidite yönüne sahiptir. Bu, likidite havuzu tokenlara bir zaman kilidi akıllı sözleşmesi eklenerek yapılır.

· Dogecoin
Seesaw Protokolü, kripto para birimleri dünyasına yeni giriş yapmış olsa da DOGE veya Dogecoin sekiz yıldır piyasada. Başlangıçta Bitcoin’e karşı bir tepki olarak başlatılmışlardı. 2021’in ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık %15500 değerleme kazancına ulaştıkları görüldü. Bununla birlikte Dogecoin 2022’ye düşüşle başladı, ancak şu anda değerlemesini 0.137 dolarda tutuyor. Yatırımcılarının servet kazanmasına kesinlikle yardımcı oldu.
· Shiba Inu
Shiba Inu (SHIB) ise DOGE’nin rakibidir. BTC veya DOGE’den daha genç ancak Seesaw Protokolünden daha eski bir kripto para birimidir. 2021 yılında değerlemede rakibi DOGE‘yi geride bıraktı. Piyasa değeri açısından DOGE’nin 2 sıra altında. Birçoğu, 2021’in ilk bölümünde SHIB‘ye yatırım yaptıklarında bir servet kazanmayı başarmıştı.
· SeeSaw Protokolü
Bu mevcut kripto para birimleriyle karşılaştırıldığında, Seesaw Protokolü Ocak 2022’de ön satışını başlattı. O zaman, değerlemesi 0,005 dolardı. O zamandan beri, hem mucitleri hem de yatırımcıları memnun eden olağanüstü bir başarı elde etti. Birkaç ay içinde fiyatı %3000 artışla 0.155$’a yükseldi. Ön satışın ikinci etabında fiyatı %38 artış gösterdi. Uzmanlar, proje lansmanından önce fiyatın 0.25 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.
Daha fazlası için:
Seesaw Swap: https://swap.seesawprotocol.io/
Website: https://seesawprotocol.io/
Telegram: https://t.me/SEESAWPROTOCOL
Twitter: https://twitter.com/SEESAWPROTOCOL
Instagram: https://www.instagram.com/seesaw.protocol/